Felhasználási Feltételek
aztaminden-it.hu
2016. május 16.

Az aztaminden-it.hu weboldal (Weboldal) tartalomszolgáltatója, jogosultja, működtetője és a Weboldalon kezelt személyes adatok adatkezelője a Kvazar-Micro CEE Kft. (székhely: 1097 Budapest, Gubacsi út 6; Cg.01-09-917341; adószám: 14734632-2-43, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága). A Weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

Szerzői és egyéb jogok

Az aztaminden-it.hu Weboldal és annak teljes tartalma szerzői jogi védelem, valamint önálló adatbázis oltalom alatt áll. A Kvazar-Micro CEE Kft. ezúton felhasználási engedélyt ad a Weboldalon közzétett bejegyzések, információk felhasználására, az alábbi terjedelemben: Ön jogosult az aztaminden-it.hu Weboldalon közétett bejegyzéseket, információkat többszörözni, terjeszteni, továbbá nyilvánossághoz közvetíteni, illetve, hogy arra link útján hivatkozzon, azzal a feltétellel, hogy a mindvégig feltünteti azt a tényt, hogy a tartalom forrása a aztaminden-it.hu Weboldal. A felhasználási engedély ingyenes, határozatlan időre szól, földrajzi megkötés nélküli, nem kizárólagos és átruházható. A felhasználási engedély nem terjed ki a közzétett tartalom átdolgozására és/vagy a feltüntetett információk módosítására. Amennyiben Ön a közzétett tartalmat vagy információkat úgy kívánja átvenni, hogy azt módosítja (legyen szó akár tartalom elhagyásáról vagy szerkezeti átalakításról), úgy ez csak a Kvazar-Micro CEE Kft. előzetes és kifejezett engedélyével lehetséges. Ebben az esetben kérjük, hogy a felhasználás előtt lépjen kapcsolatba velünk. Ezúton jelezzük, hogy engedély nélküli felhasználásnak minősül a tartalom olyan módon való felhasználása, hogy a bejegyzés forrása nem vagy nem megfelelően látható vagy érzékelhető. Abban az esetben, amennyiben Ön a közzétett tartalmat vagy információkat  úgy kívánja felhasználni, hogy az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül szolgálja (így különösen, ha Ön akár közvetve, akár közvetlenül a Weboldalon közzétett vagy ezekhez hasonló termékek, szolgáltatások értékesítésével vagy reklámozásával, hirdetésével foglalkozik), akkor kérjük, hogy a felhasználás előtt lépjen kapcsolatba velünk, mert az ilyen felhasználást nem foglalja magában a fentiek szerinti felhasználási engedély. A felhasználás tekintetében egyebekben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) rendelkezései megfelelően irányadóak.

Felelősség korlátozása, kizárása

A Weboldal bármely célból történő látogatása és használata önkéntes és az Ön belátására van bízva. Felhívjuk figyelmét, hogy a Weboldalon feltüntetett termékekkel kapcsolatos információ és egyéb bejegyzés nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árak megváltoztatásának jogát a Kvazar-Micro CEE Kft. fenntartja. Szerződéskötésre kizárólag az ajánlatkérést és az ehhez szükséges adatok megadását követően, e-mailben vagy telefonon kerül sor. A Kvazar-Micro CEE Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a Weboldal bármely vagy összes szolgáltatását módosítsa, kiegészítse vagy megszüntesse.

A Weboldalon technikai jellegű pontatlanságok, elírások, hiányosságok előfordulhatnak. A Kvazar-Micro CEE Kft. fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat és a közzétett termékekre vonatkozó információkat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa vagy tökéletesítse. A Weboldal látogatásakor felmerülő pontatlanságért, hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért nem vállal felelősséget a Kvazar-Micro CEE Kft., és ilyen felelősség a honlap karbantartásában résztvevő feleket sem terheli.

Az aztaminden-it.hu Weboldalon külső hivatkozások (az aztaminden-it.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével elért vagy letöltött tartalom harmadik fél által szolgáltatott tartalomnak minősül, amelyekre a Kvazar-Micro CEE Kft.-nek semmiféle befolyása sincsen. Ezért az ilyen tartalmakkal kapcsolatos felelősséget (így különösen azok elérhetőségével vagy helytállóságával kapcsolatban) a Kvazar-Micro CEE Kft. a lehető legtágabb mértékben kizárja (vagy ha ez nem lehetséges, a lehető legtágabb mértékben korlátozza).

A feltételek módosítása

Jelen felhasználási feltételeket meghatározott időközönként felülvizsgáljuk annak érdekében, hogy az megfeleljen mind a Kvazar-Micro CEE Kft. célkitűzéseinek, mind a hatályos jogszabályoknak. Amennyiben felhasználási feltételek módosításra kerülnek, úgy a módosított verziót az aztaminden-it.hu Weboldalon közzétesszük. Javasoljuk, hogy időről-időre nézze át jelen felhasználási feltételeket annak érdekében, hogy Ön minden tény és információ tekintetében naprakész legyen.

Kérdések

Amennyiben a Weboldallal vagy annak tartalmával kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szeretném ingyen kipróbálni